Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig. Door bij het betreffende artikel op de bestelknop te drukken, plaatst u dit artikel in uw winkelmandje. Volg vervolgens de stappen die op het scherm verschijnen.

Ledenkorting
Leden van Natuurpunt ontvangen korting op producten uit de Natuurpunt Winkel. Deze korting geldt niet op alle producten. Om vast te stellen of u voor deze korting in aanmerking komt, vragen wij u alvorens een bestelling te plaatsen een account aan te maken. Hiermee vindt meteen een controle plaats of u al dan niet lid bent. Indien er sprake is van een ledenkorting, wordt dit meteen verwerkt in uw bestelling. Indien desondanks uit de factuur blijkt dat u ten onrechte geen ledenkorting heeft ontvangen, dan verzoeken wij u contact opnemen met onze bestellijn: 015- 43 16 88 of stuur een email naar winkel@natuurpunt.be met uw lidmaatschapsnummer.

Administratie- en verzendkosten

De administratie- en verzendkosten bedragen € 4,99 bij bestellingen lager dan € 25,00.  Indien het orderbedrag € 25,00 of hoger is worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij bestellingen van enkel cadeaubonnen wordt, indien het totaalbedrag lager is dan € 25,00 een bedrag van € 1,95 verzendkosten in rekening gebracht.

verzendkosten bij orderwaarde < € 25,00

Benelux

Duitsland

Oostenrijk

Denemarken

kr. 50,-

Zweden

70:-

andere landen

Verzending niet mogelijk

Betaling
Voor betaling van uw bestelling heeft u de keuze voor overschrijving via acceptgiro, creditcard of via Mr. Cash/Bancontact. De acceptgiro ontvangt u bij uw bestelling. De betalingtermijn is 14 dagen na de factuurdatum. De acceptgiro ontvangt u bij uw bestelling. U kunt het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket met behulp van onze acceptgiro voldoen. Afrekenen met acceptgiro is bij cadeaubonnen helaas niet mogelijk. Wij verzoeken u, indien u de acceptgiro niet gebruikt, om uw klant- en bestelnummer te vermelden. Indien uw eerste bestelling € 250,- of meer bedraagt, vragen wij u 50% van de orderwaarde vooruit te betalen. Acceptgiro kwijt? Geen probleem. U kunt het factuurbedrag ook overmaken onder vermelding van uw klant- en factuurnummer.

Artikel niet voorradig
Indien u meerdere artikelen heeft besteld en één van de artikelen is niet voorradig, dan sturen wij u dit artikel in een later stadium toe. U betaalt slechts éénmaal de administratie- en verzendkosten indien van toepassing.

Levertijd
De standaard levertijd bedraagt 3 à 4 werkdagen. Bij de boeken en optiek kan de levertijd langer zijn i.v.m. het niet op voorraad zijn van het betreffende artikel. Al naar gelang de voorraad van een artikel kan de levertijd oplopen tot maximaal 1 week. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verrekijkers of boeken i.v.m. de verkrijgbaarheid van bepaalde titels.

Afleveradres
U kunt artikelen laten afleveren op het adres zoals dat in onze administratie bekend is of op een alternatief door u gekozen adres.  Indien uw adresgegevens niet correct zijn, dan verzoeken wij u tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen met de bestellijn: 015- 43 16 88.

Postbus
Bestellen naar alleen een postadres kunnen allen worden uitgevoerd mits er een fysiek adres wordt gekoppeld aan het factuuradres.

Buitenland
Bestellingen naar een adres in het buitenland kunnen worden uitgevoerd in de volgende Europese landen: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Luxemburg.