Boek (53)

Statiefdrager
Bijen
Geroezemoes in het gras
Een verhaal met een angel
Birding From The Hip A Sound Approach Anthology

Laat je kind kennis maken met de natuur. Natuurpunt heeft een uitgebreide collectie kinderboeken, waarmee kinderen de natuur leren ontdekken. In onze collectie vind je boeken voor de allerkleinsten, maar ook leuke quiz- en natuurboeken voor grotere kinderen. Zelfs voor de iets oudere jeugd zijn prachtige natuurboeken te vinden, zoals De grote ruimte encyclopedie.

Het Natuur Quizboek

Wat hebben een giraf en eland met elkaar gemeen? En welke vogel heeft de grootste ogen? Ontdek he..

De grote junior dierenencyclopedie

Wist je dat... Er een vis bestaat die zowel op het land als in de zee leeft? De nachtegaal alleen..

Zeg kleine bever wat bouw jij knap - prentenboek over dieren in de natuur

Als de broertjes bever, Bink en Dokus gaan zwemmen zien ze dat de dam op doorbreken staat. Kunnen..

Zeg kleine dolfijn wat duik jij diep - prentenboek over dolfijnen voor peuters en kleuters

Dolfijn Veerle gaat voor het eerst alleen haringen eten en raakt verstrikt in een visnet. Wordt z..

Zeg kleine roodborst wat zing jij stoer  - prentenboek over dieren in de natuur

Roodborstje Freek gebruikt zijn zang om indringers uit zijn achtertuin te houden. Hij doet dat vo..

Zeg kleine zeehond wat zwem jij goed - prentenboek over dieren in de natuur

Sil de kleine zeehond is bang voor water, maar niet voor lang. Al snel is hij een superzwemmer. Z..

De wondere wereld van het bos

Info- en ontdekkingsboek voor jonge natuurverkenners Ben jij geïnteresseerd in het hoe en wa..

Mijn eerste kijkboek met geluid: Bosdieren

Eerste kennismaking met de dieren in woord, beeld en geluid. Kijk, ontdek en boots de geluiden van..

Roodstaartje, wat doe je in de sneeuw?

Als de dagen korter worden, vliegen de zwarte roodstaartjes en heel veel andere trekvogels naar h..

't Steenuiltje

Voor jong én oud: 't Steenuiltje. Een leesbaar geschreven boekje vol informatie over het leukste..

Alle kinderen naar buiten!

Hét grote inspiratieboek: vernieuwend en fantasierijk!   Alle kinderen naar buiten!..

Azul - Missie red de haai

7- 9 jaar fictie; thema’s: oceaan, haaien, dierenbescherming, spanning, avontuur Spannend..

Bij - Dierenallerlei