Roofvogels en Uilen van Noordwest-Europa
Zonnehoed Goldsturm
Adderwortel
Teunisbloem

Natuurpunt biedt een unieke serie mokken met natuurtekeningen, gemaakt van verschillende materialen. Voor de grote mokken is gekozen voor keramiek, de kleinere zijn van porselein. Allemaal zijn ze voorzien van een mooie vogeltekening en een afbeelding van de bijbehorende eieren in de stijl van Marjolein Bastin. Alle mokken van Natuurpunt zijn vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de magnetron.

Bewaarblik natuur

In dit mooie en handige bewaarblik met vogelmotief kunt u gemakkelijk dingen bewaren. Afmeting 10..

Dienblad Zeedieren

Dit educatieve dienblad is voorzien van prachtige illustraties van diverse zeedieren en schelpen...