Pin Roerdomp
Kinderkeukenschort Honey de egel
Rugzak kind Mr. Badger de das
Kleurpotloden set Mr. Badger de das

Natuurpunt biedt een unieke serie mokken met natuurtekeningen, gemaakt van verschillende materialen. Voor de grote mokken is gekozen voor keramiek, de kleinere zijn van porselein. Allemaal zijn ze voorzien van een mooie vogeltekening en een afbeelding van de bijbehorende eieren in de stijl van Marjolein Bastin. Alle mokken van Natuurpunt zijn vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de magnetron.

Bewaarblik natuur

In dit mooie en handige bewaarblik met vogelmotief kunt u gemakkelijk dingen bewaren. Afmeting 10..

Dienblad met insecten

Dit kleine dienblad is handig om even een paar kleine dingen mee te verplaatsen. Het is bedrukt m..