Fiets- en Wandelgids: 5 euro voor leden (eenmalig met kortingscode)
Artikel Nr.: 7497029
Actieprijs: € 70,00

Aantal:  Kopen
Verlanglijst
€5,- voor leden (eenmalig met kortingscode)
Bestaande leden van Natuurpunt betalen slechts 5 euro in combinatie met de unieke kortingscode die meegeleverd is in Natuur.blad 1 van 2016

Gratis voor nieuwe leden
Nieuwe leden ontvangen deze gids gratis! Word nu lid van Natuurpunt en profiteer direct!

In de Fiets- en Wandelgids vind je 40 kaartjes met de mooiste fiets- en wandeltochten in Vlaanderen en Wallonië. Aangevuld met informatie over de streek, tips om te overnachten en info over andere natuurgebieden in de buurt. Daarnaast vind je leuke ideeën om eropuit te trekken met de kinderen. Wil je fietsen, mountainbiken, paardrijden, schaatsen of varen? Je krijgt voldoende ideeën om de natuur ten volle te beleven. Tenslotte kan je volop meegenieten van het dieren- en plantenleven dankzij de prachtige natuurfoto’s en leuke weetjes.
Boek
Locatie Europa