Merk

Kinderkeukenschort Honey de egel
Rugzak kind Mr. Badger de das
Kleurpotloden set Mr. Badger de das

Natuurpunt brengt het enthousiasme voor natuur graag over aan kinderen. Daarom bieden we een breed scala aan producten waar kinderen de natuur mee ontdekken. Van coole loepjes en lenzen om mee te nemen op ontdekkingstocht tot leuke knuffels om mee te spelen. Laat kinderen de natuur beleven.

Dier & Sporen - kaartspel

Dier & Sporen is een leuk kaartspel voor het hele gezin waarbij je pootafdrukken van dieren l..

Gummen set Rusty & Friends

Een set van drie gummen van Rusty de vos en zijn vriendjes Honey de egel en Mr Badger de das. Pot..