Merk

Statiefdrager
Bijen
Geroezemoes in het gras
Een verhaal met een angel
Birding From The Hip A Sound Approach Anthology

Natuurpunt brengt het enthousiasme voor natuur graag over aan kinderen. Daarom bieden we een breed scala aan producten waar kinderen de natuur mee ontdekken. Van coole loepjes en lenzen om mee te nemen op ontdekkingstocht tot leuke knuffels om mee te spelen. Laat kinderen de natuur beleven.

Kite Fitis 8x32

De Kite FITIS verrekijker is speciaal ontwikkeld voor jeugd vanaf ongeveer 10 jaar en verder iede..

Doe het zelf: Maak je eigen vogelvoer

Lijkt het leuk om samen met uw (klein)kinderen vogelvoer te maken? In het "Maak je eigen vogelvoe..