Eekhoornvoederhuis metaal
Hangende bijenkast
Mussen nestkast
Meribel - luxe voederhuis

Met de prachtige, pluche knuffels van Natuurpunt stimuleer je creatief vermaak en verbeeldingsvermogen. De leuke handpoppen zorgen voor urenlang speelplezier. De pluche dieren met uniek vogelgeluid zijn mooi om te zien en te horen.

Handpop Eekhoorn

Een betoverend en educatief assortiment van handpoppen, bestaand uit bekende Europese wilde diere..

Handpop Egel

Een betoverend en educatief assortiment van handpoppen, bestaand uit bekende Europese wilde die..