Merk

Zonnehoed Goldsturm
Adderwortel
Teunisbloem

Met het aanbod aan excursiemateriaal van Natuurpunt ga je goed voorbereid op ontdekkingstocht in de natuur. Herken flora en fauna met onze ruime collectie zoekkaarten, of kijk eens bij het aanbod aan zaklampen en batdetectoren. Daarmee zal geen vleermuis meer aan je aandacht ontsnappen. Maar ook het herkennen van vlinders wordt eenvoudig, met vlindernetten in verschillende kleuren en maten.

Muizenval type Trip-Trap

De muizenval Trip Trap is dé diervriendelijke wijze om een muis te vangen. Plaats iets lekkers a..

Dopper Natuurpunt

Dopper is een unieke waterfles, die duurzaam en milieuvriendelijk is ontwikkeld en geproduceerd. ..