Statiefdrager
Bijen
Geroezemoes in het gras
Een verhaal met een angel
Birding From The Hip A Sound Approach Anthology

Biologische bloembollen zijn geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en minerale meststoffen. Het onderhoud van het gewas en de grond is milieuvriendelijk.

Deze Biologische bloembollen zijn SKAL gecertificeerd. Dit houdt in dat de biologische productiemethoden gecontroleerd en gecertificeerd is. Bloembollen met een SKAL certificering zijn dus gegarandeerd biologisch.

Het dynamisch ecosysteem wordt door biologische bloembollen bevorderd. Daarnaast zijn ze uniek, bloeien jaar na jaar en verwilderen uit zichzelf. Biologische bloembollen scoren hoog als het gaat om de productie van stuifmeel en nectar. Daarbij bloeien deze vroege soorten als bijen weer uitvliegen. Plant ze voor de vorst op zo’n 10 cm diepte in de buurt van een insectenhotel. De bijen zullen genieten van deze stuifmeelleveranciers.

Botanische Krokus blauw-wit mix - Biologisch

Deze bollen voorzien uw tuin in de lente al vroeg van kleur. Gemakkelijk te poten in potten, bord..

Tulipa tarda - Biologisch

Tulipa tarda (ook bekend als Tulipa dasystemon) is winterhard. Het is dus niet nodig om de bollen..