Pin Roerdomp
Kinderkeukenschort Honey de egel
Rugzak kind Mr. Badger de das
Kleurpotloden set Mr. Badger de das

Wilt u bloemen in het voorjaar? Plant dan in het najaar bloembollen in uw tuin. De beste periode is tussen eind september en eind november, de plantdiepte is tweemaal de hoogte van de bol. Zo heeft u vaak al vroeg in het voorjaar bloeiende bloemen. Deze bloemen trekken allerlei insecten aan!

Trommelstok

De Trommelstok valt op door zijn weelderige, roodpaarse bloemen, die uit de groene knoppen versch..

Narcis martinette

De Marinette is één van de krachtigst geurende narcissen. Hij bloeit in de maand april, met zoe..