Deurmat kokos met vogels bruin
Narcis martinette
Narcis Téte-a-Téte
Boerenkrokus

Biologische bloembollen zijn geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en minerale meststoffen. Het onderhoud van het gewas en de grond is milieuvriendelijk.

Deze Biologische bloembollen zijn SKAL gecertificeerd. Dit houdt in dat de biologische productiemethoden gecontroleerd en gecertificeerd is. Bloembollen met een SKAL certificering zijn dus gegarandeerd biologisch.

Het dynamisch ecosysteem wordt door biologische bloembollen bevorderd. Daarnaast zijn ze uniek, bloeien jaar na jaar en verwilderen uit zichzelf. Biologische bloembollen scoren hoog als het gaat om de productie van stuifmeel en nectar. Daarbij bloeien deze vroege soorten als bijen weer uitvliegen. Plant ze voor de vorst op zo’n 10 cm diepte in de buurt van een insectenhotel. De bijen zullen genieten van deze stuifmeelleveranciers.

Boerenkrokus

De Boerenkrokus is met een grote hoeveelheid bloemen één van de vroegst bloeiende bloembollen, ..

Narcis martinette

De Marinette is één van de krachtigst geurende narcissen. Hij bloeit in de maand april, met zoe..