Deurmat kokos met vogels bruin
Narcis martinette
Narcis Téte-a-Téte
Boerenkrokus

Premium Krokus

De ‘Cream Beauty’ is een kleinbloemige krokus en heeft mooie koffieroomkleurige bloemen met e..

Trommelstok

De ‘Allium Spaerocephalum’ valt op door zijn roodpaarse bloemen. Deze dicht bij elkaar geplaa..

Adderwortel

De naam adderwortel is afgeleid van de slangachtige wortel. De plant komt in Nederland in het wil..

Blauwe druif

De druiven van deze soort zijn groot, hebben een duidelijke zoete muskaatsmaak en zijn bij velen ..

Duizendblad

De stengels en bladeren van deze opvallende plant zijn behaard. De bladeren zijn vederachtig, die..

Engels gras

De witte bloemen van deze plant trekken hommels en bijen aan. Het is een stevige plant waarvan de..

Franse Champignons 3 L

De Franse champignon is de bruine variant van de witte champignon. Deze licht- tot donkerbruine p..

Gewone braam

Deze soort produceert grote sappige aromatische vruchten. De stengels die dit jaar groeien dragen..

Actieprijs: € 6,99
Kattenstaart

Kattenstaarten zijn gemakkelijke planten. Ze kunnen jarenlang op dezelfde plaats blijven staan en..

Kogeldistel

Met zijn paarsblauwe distels is het een mooie aanvulling in de border. Hommels zijn dol op de kog..

Lievevrouwebedstro

Vroeger werd lievevrouwebedstro voor vele doeleinden gebruikt, onder andere om kleding geurig te ..

Margriet

De bekende margriet groeit op nagenoeg elke grondsoort, maar kan alleen in de volle zon als er vo..

Marjolein

Echte Marjolein komt zelden verwilderd voor. Deze plant wordt veelvuldig in tuinen gekweekt. De b..

Penningkruid

Een snel groeiende bodembedekker voor vochtige plaatsen die bloeit met goudgele bloempjes. Het is..

Rode bes 'Jonkheer van Tets'

De rode bes is een makkelijke plant waar veel bessen aan groeien! Je kunt de bessen eten en er he..