Planten (1)

Statiefdrager
Bijen
Geroezemoes in het gras
Een verhaal met een angel
Birding From The Hip A Sound Approach Anthology

Oxfam Grow Basilicum

Meer dan een derde van al het voedsel raakt vandaag verloren tussen veld en bord. Door slechte in..

Oxfam Grow Courgette

Oxfam Grow Koriander

Oxfam Grow Peterselie

Oxfam Grow Radijs

Oxfam Grow Rucola

Oxfam Grow Struiktomaat

Oxfam Grow Tuinkers

Oxfam Grow Zonnebloem

Zaad: Vaste bloemenweide 50gr

De bloemen in dit mengsel zullen het eerste jaar weinig bloeien, maar na het eerste jaar kunt u g..

Korenbloem 25 gram (voor 12 m2 tuin)

U hoeft niet meer de deur uit om vlinders te bewonderen; met deze kleurrijke bloemen in de tuin k..