Boek (1)

Kinderkeukenschort Honey de egel
Rugzak kind Mr. Badger de das
Kleurpotloden set Mr. Badger de das

Bij Natuurpunt kun je naast voer ook terecht voor vogelvoederhuisjes, voedersilo’s en pindakaaspothouders voor vogelpindakaas. Alles om het vogels voeren zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je een eekhoorn gesignaleerd in je tuin, kijk dan ook eens naar ons eekhoornvoederhuis. Niets is zo leuk om te zien als hoe dit acrobatische diertje zijn voer weet te bemachtigen.

Adventurer Pindasilo klein 24 cm

Op zoek naar een pindasilo met een eigentijdse uitstraling? Dan is de pindasilo uit de Adventurer..

Hangende voedertafel

Deze handige voedertafel is ideaal om vogelvoer op aan te bieden. Met de kettinkjes is deze op el..