Over ons

Missie en visie
Het is waar dat er zelfs in Vlaanderen nog veel open ruimte is. In de meeste streken is er voldoende groen om te wandelen, te fietsen en te genieten. Maar heel wat zeldzame planten en dieren hebben meer nodig dan open ruimte en groen. Vooral de kwaliteit van de natuur is een probleem. Zeer veel planten en dieren kunnen niet meer overleven in onze Vlaamse natuur door problemen zoals verdroging, overbemesting, versnippering… Daarom ijvert Natuurpunt steeds voor grote, robuuste natuurgebieden, waar zeldzame soorten voldoende ruimte hebben. Natuurpunt is actief in bijna 500 aankoopprojecten in heel Vlaanderen en Brussel. Aankopen van grond blijft nog steeds de meest duurzame maar ook dure oplossing om de natuur te behouden.
Lees meer over Natuurpunt op: www.natuurpunt.be


Onze webshop en de samenwerking met CJ Wildbird Foods
Op de nieuwe webshop van Natuurpunt vind je vele producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten en deze beter leert kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin natuurvriendelijker inrichten met deze producten. Het assortiment wordt met regelmaat uitgebreid, dus bekijk deze shop om altijd de meest actuele producten aan te treffen.


CJ Wildbird Foods Limited
Alle bestellingen, de afhandeling daarvan en de facturatie wordt door onze partner CJ Wildbird Foods Limited verzorgd. Dit bedrijf is door Natuurpunt geselecteerd vanwege de uitstekende kwaliteit in dienstverlening en hun goede reputatie. Tevens heeft CJ Wildbird Foods veel ervaring op het gebied van producten voor vogels en andere dieren waar jij als natuurliefhebber van kunt genieten. Voor jou als klant biedt deze samenwerking meerdere voordelen:

  • Snellere leveringen: binnen 2 werkdagen wordt jouw bestelling verzonden, vaak sneller.
  • Groter assortiment: meer artikelen o.a. buitenlandse boeken en ook optiek
  • Betere service afhandeling: goede bereikbaarheid en snelle afhandeling bij vragen over jouw bestelling. De service medewerkers zijn direct gevestigd bij het magazijn en de verzendafdeling. Zij zitten klaar om al jouw vragen over het assortiment te beantwoorden.


Gewijzigd bankrekeningnummer
Het bankrekeningnummer voor je betaling(en) is gewijzigd. Gebruik het volgende nummer voor betalingen van uw bestellingen:
rekeningnummer BE47 3631 2275 7580 (ING BANK) t.n.v. CJ Wildbird Foods Limited h.o.d.n. Natuurpunt.
Tip: zet deze gegevens direct in het adresboek van je internet bankieren programma.

CJ WildBird Foods Limited (UK)
The Rea, Upton Magna, Shrewsbury, Shropshire, SY4 4UR, United Kingdom
Registered in England Company No: 2101581
VAT: 467846493


Branch in Netherlands
Overloonseweg 11c
5821 EE Vierlingsbeek
Chamber of Commerce: 12048300
VAT: NL810756584B01


Veel plezier met het winkelen bij de Natuurpunt webwinkel!