Alton nestkast half open

Artikel Nr.
93612
Op voorraad
€13,99 Ledenprijs €12,59

De Alton is een halfopen nestkast die geschikt is voor halfholenbroeders zoals de merel en de roodborst. Het gevlamde hout en het schoorsteentje op het dak geven deze nestkast een opvallend uiterlijk. Geef deze nestkast een plekje in de begroeiing, ongeveer 1,5 meter van de grond.De Alton is een halfopen nestkast die geschikt is voor halfholenbroeders zoals de merel en de roodborst. Het gevlamde hout en het schoorsteentje op het dak geven deze nestkast een opvallend uiterlijk. Geef deze nestkast een plekje in de begroeiing, ongeveer 1,5 meter van de grond.

Het hout van deze nestkast is thermisch gemodificeerd. Het is in een zuurstofarme omgeving verhit tot meer dan 180 ⁰C. Hierdoor ontstaat er een chemische verandering in de structuur van het hout. Dit verhoogt de duurzaamheid. De zuurstofarme omgeving voorkomt dat het hout verbrandt, maar geeft wel aan elke nestkast een unieke uitstraling.

Producent: CJ WildBird Foods Ltd.
Milieu: Het hout is thermisch gemodificeerd. Dit betekent dat het door verhitting op een natuurlijke wijze verduurzaamd is.
Certificering: Geproduceerd uit 100% FSC hout (let op, dit mag alleen met het FSC logo worden weergegeven)
Gebruiksvriendelijkheid: Door het haakje aan de onderzijde om te draaien, maak je de nestkast open om hem schoon te maken.
Waarschuwing: Open nestkasten in oktober, dan ben je er zeker van dat je het broedseizoen niet verstoord.

Meer informatie
Invliegopening Half open
Vogelsoort Roodborst, Grauwe vliegenvanger, Witte kwikstaart, Merel, Zwarte roodstaart
Materiaal Hout
Kleur Beige
Lengte 20,5 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 21,4 cm
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Alton nestkast half open
Bekijk Ook...