Beemdooievaarsbek - 4 pack

Artikel Nr.
804584
€15,96 Ledenprijs €14,36

De Beemdooievaarsbek is zeer geschikt voor de siertuin. Hij heeft een opvallend blad en bloeit rijk met prachtige zachtblauwe bloemen. Hij verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Om te combineren met de 'basisplanten' is deze plant zeer geschikt. Van oorsprong is het een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond.

Deze plant leveren wij in een 11 cm pot. Het grote voordeel van een 11 cm pot is dat je binnen een jaar een mooie volgroeide plant hebt terwijl dat bij 9 cm potten vaak 2 jaar duurt.

Daarnaast zijn deze planten "On the way to PlanetProof". De potjes zijn gemaakt van gerecycled plastic, de trays waarin wij de planten bewaren worden weer gerecycled en de planten worden op een verantwoordelijke en groene manier geteeld. Meer informatie over onze planten en het PlanetProof keurmerk vind je hier.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Geranium pratense
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 60 cm
Pot formaat P11 (Ø 11cm)
Verpakkingseenheid 4
Planten per m2 8
Plantkleur Blauw
Positie in tuin Voor, Midden
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Jaarrond
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Beemdooievaarsbek 4 keer Beemdooievaarsbek
Bekijk Ook...