Bijenweelde rood

Artikel Nr.
801530120
Op voorraad
€9,99 Ledenprijs €8,99

Bijenweelde wit behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

Bijenweelde rood is makkelijk te onderhouden, hij laat elk type snoei toe. Bijenweelde rood wordt toegepast in perken, borders en bloembakken en laat zich goed combineren met andere planten waaronder bloemenmengsels, heesters en vaste planten. Deze rassen hebben een goede weerstand tegen echte meeldauw en sterroetdauw

  • Breedte ca. 40-60 cm
  • Bloem doorsnede ca. 3 cm

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Meer informatie
Latijnse naam Rosa Bijenweelde (R) Rood
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 60 cm
Pot formaat 2 liter (Ø 17cm)
Verpakkingseenheid 1
Plantkleur Rood
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug., Sep., Okt.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...