Biologische Bollenmix Wilde Tuin - 15 stuks

Speciaal voor bijen en vlinders hebben we deze bollenmix samengesteld. De mix bestaat uit 5 verschillende soorten. Samen zorgen ze ervoor dat je het hele voorjaar kunt genieten van de bloei en de kleurenpracht van deze bloembollen. Plant ze in najaar en geniet in het voorjaar van de prachtige bloei.

Deze voorjaarsbloeiers zijn met veel liefde, tijd en aandacht geteeld. Na meer dan 30 jaar op de gangbare wijze te hebben geteeld, stapte John Huiberts 8 jaar geleden over naar de biologische bloembollenteelt. Biologische teelt is vrij van chemische middelen en kunstmest. Beter voor mens en dier, beter voor de wereld. Bijen, hommels, vlinders en andere insecten hebben het moeilijk in een wereld waar veel gespoten wordt. Op de velden van Huiberts zijn ze veilig.

Een mix van: krokus, muscari, boshyacint, ornithogalum balansae, narcis sailboat

Winterhard Ja
Soort bloembol Mixen
Plantmaanden Sep., Okt., Nov.
Bloeimaanden Apr., Mei
Je plaatst een review over:Biologische Bollenmix Wilde Tuin - 15 stuks