Bloedooievaarsbek - 8 pack

Artikel Nr.
670458
Special Price €11,99 Prijs €22,99 Ledenprijs €11,99
  • Koop 2+ voor € 10,99 en bespaar 8%

Deze laag bloeiende plant komt van oorsprong uit de bergen en is zeer geschikt voor de rotstuin als ‘voegenvuller’ in een stapelmuur of tussen stenen. Heeft een matig voedselrijke, licht vochtige bodem en een licht beschaduwde standplaats nodig.

Vanwege zijn geringe hoogte staat deze plant het beste aan de rand van de border en vormt hij een mooie bloemrijke bodembedekker die vele insecten aantrekt. De ooievaarsbek blijft groen tijdens de wintermaanden.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Geranium sanguineum var. striatum
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 20 - 25 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Roze
Positie in tuin Midden, Achter
Grondsoort Harde grond, Losse grond, Kleigrond, Zanderige grond, Natte grond
Plantmaanden Mei, Jun., Jul., Aug., Sep.
Bloeimaanden Mei, Jun., Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Dier Bij, Insecten, Vlinder
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Bloedooievaarsbek 8 keer Bloedooievaarsbek
Bekijk Ook...