Boek (103)
     Locatie (22)
         Europa (21)
         Midden- en Zuid-Amerika (1)
     Taal (88)
         Engels (9)
         Nederlands (79)

Griend - eiland voor vogels
De Nieuwkoopse Plassen op en top een topmoeras
Vogels van het Nationaal Park Weerribben
Houtfakkel 4 stuks
KEK muursticker 'Forest Friend' Jong konijntje

Erop uit in de natuur met de fiets of te voet! De handige gidsen over fietsen in Vlaanderen of wandelen in Vlaanderen zullen je als natuurliefhebber naar de mooiste natuurgebieden brengen. Maar bij Natuurpunt vind je ook boeken over tuinieren, voorzien van praktisch tips. Voor de gevorderde tuinliefhebber, maar ook boeken over tuinieren voor beginners. Heb je interesse in natuurfotografie? Ook hierover vind je bij Natuurpunt de beste boeken. Natuur ontdekken tijdens je vakantiereis. Met de natuurreisgidsen ben je altijd goed voorbereid.

Natuur vanuit de hemel

De mooiste natuurgebieden van Vlaanderen op spectaculaire wijze gefotografeerd door natuurfotogra..

Het bio kookboek

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor ..

Crossbill Guide Eastern Andalucia

Andalucía is a region of contrast. There are wild mountains and extensive marshes, dry semi-deser..

Crossbill Guide Western Andalucia

De Gentbrugse Meersen

Natuurpunt Gent en de Stad Gent presenteren met trots een nieuw boek over de Gentbrugse Meersen, ..

De groene stad - Hedendaagse stedelijke natuur & de nieuwe beplante ruimte

Beschikbaar vanaf mei 2018 Uitzicht op beton, uitdijende voorsteden, mensen die steeds dichte..

De reis van de Beagle

Charles Darwins bijna vijf jaar durende reis aan boord van de H.M.S. Beagle, die begon toen hij p..

De Vegetarische Ontdekking

In dit boek verzamelt voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij i..

Dromen van wildernis

Wat heeft een fotograaf die verslingerd is aan IJsland en houdt van woeste berglandschappen en on..

Fiets- en Wandelgids: 5 euro voor leden (eenmalig met kortingscode)

€5,- voor leden (eenmalig met kortingscode) Bestaande leden van Natuurpunt betalen slechts 5 ..

Actieprijs: € 70,00
Fotogids Springstaarten

Met deze fotogids zijn de veelvoorkomende Nederlandse Springstaarten (Collembola) met enkel een l..

Groot Wandelboek Vlaanderen

Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 700..

Het Survival Handboek + Mess Tin

Verpakt in een handige mess tin is Het Survival Handboek de perfecte gids voor in de wildernis. D..

Hoe groot zijn jouw voeten?

Eco is een bosuil die in het stadsbos woont. Op een dag vindt hij een paar kleine, rode, wollen s..

Hoe teken ik de natuur

De 5 delen uit de 'Hoe teken ik'-serie zijn al jaren een groot succes. De boeken vormen een prakt..