Boek (124)
     Locatie (10)
         Afrika (1)
         Europa (8)
         Midden- en Zuid-Amerika (1)
     Taal (111)
         Engels (25)
         Nederlands (86)

Vogels in en rond de tuin
Metalbird XXS 3-pack small
Metalbird steenuil
Metalbird zwaluw

Erop uit in de natuur met de fiets of te voet! De handige gidsen over fietsen in Vlaanderen of wandelen in Vlaanderen zullen je als natuurliefhebber naar de mooiste natuurgebieden brengen. Maar bij Natuurpunt vind je ook boeken over tuinieren, voorzien van praktisch tips. Voor de gevorderde tuinliefhebber, maar ook boeken over tuinieren voor beginners. Heb je interesse in natuurfotografie? Ook hierover vind je bij Natuurpunt de beste boeken. Natuur ontdekken tijdens je vakantiereis. Met de natuurreisgidsen ben je altijd goed voorbereid.

Natuur vanuit de hemel

De mooiste natuurgebieden van Vlaanderen op spectaculaire wijze gefotografeerd door natuurfotogra..

Actieprijs: € 15,00
Het bio kookboek

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor ..

20 x logeren, fietsen & proeven van het platteland

Robert Declerck, ervaren fietsauteur, neemt je mee op 20 mooie fietstochten door de lekkerste en ..

Actieprijs: € 1,99
20x op avontuur in de natuur

Auteur Luc van Bakel selecteerde tien groene oases waarin tal van verrassende activiteiten te bel..

A Birdwatching Guide To Eastern Spain

Covers the whole of the coastal strip, from the French frontier down to the southern boundary of ..

Actieprijs: € 6,99
A Field Guide To Birds Of The Indian Subcontinent

Covers all 1,300 species to be found in Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka,..

Alle ouderen naar buiten!

De jeugd moet meer naar buiten, horen we vaak, maar voor ouderen geldt dat net zo goed! Want natu..

Birding in Poland

It is the most comprehensive birdwatching guidebook describing Poland ever published. Poland..

Birds of Central Asia - Helm Field Guides