Zeldzame vogels van Europa
Prijs:€ 29,95

Aantal:  Kopen
Verlanglijst

Een topboek voor vogelaars! Zeldzame vogels van Europa is de eerste complete fotogids over alle dwaalgasten in Europa: met 2000 foto's van 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic. Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, aangevuld met informatie over gedrag, roep en habitat. De talrijke foto's laten per soort de verschillende kleden en ook ondersoorten zien. De kaarten geven inzicht in de verspreiding tijdens het broedseizoen en in de winter. Dit is een onmisbare gids voor iedere vogelaar. - per soort foto's van verschillende kleden en ondersoorten - nadruk op onderscheidende kenmerken - van de makers van het succesvolle Alle Vogels van Europa Aurélien Audevard is ornitholoog bij de Ligue pour la Protection des Oiseaux. Frédéric Jiguet is bioloog bij het nationaal natuurhistorisch museum in Parijs.

Wenst u meer te weten over de inhoud van dit boek?
Lees dan de uitvoerige boekbespreking op: www.natuurpunt.be/boekbesprekingen

Boek
Auteur(s) Frédéric Jiguet