Boek (47)

Van hommel tot hooiwagen
Sneeuwhoen, ree en hazelmuis

Fietsgids Limburg - Lannoo's dicht bij huis gidsen

Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Als uitvi..

Fietsgids Oost-Vlaanderen - Lannoo's dicht bij huis gidsen

Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Oost-Vlaa..

Fietsgids Vlaams-Brabant - Lannoo's dicht bij huis gidsen

Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Met zijn ..

Atlas van de Nederlandse zoogdieren

In Nederland komen maar liefst 90 soorten zoogdieren voor. Deze monumentale uitgave bundelt actue..

Actieprijs: € 24,95
Koekoek beeld van een onverwachte gast

Het blijft een fascinerend fenomeen: het koekoeksjong, parasiet in andermans nest. Vier Europese ..

Actieprijs: € 12,50
Vijver, sloot en plas

Het eerste deel van 'Vijver, Sloot en Plas' is een levendige beschrijving van allerlei aspecten v..

Actieprijs: € 14,95
Vogels - Magische momenten

Een schitterend fotoboek van de Finse fotograaf Markus Varesvuo. Betoverende fotografie van de al..

Actieprijs: € 14,99
Vogels rond huis, in tuin en park

Vogels rond huis, in tuin en park Gerangschikt per biotoop. 40 soorten per CD, speelduur 60 min..

Actieprijs: € 9,95
20 x Logeren & wandelen in Vlaanderen

Deze gids neemt je mee op pad door 10 boeiende regio's waarin unieke, verrassende landschappen de..

Actieprijs: € 7,99
A Birdwatching Guide To Eastern Spain

Covers the whole of the coastal strip, from the French frontier down to the southern boundary of ..

Actieprijs: € 6,99
ABC van de Bloementuin

ABC van de bloementuin Hoe en wanneer zaaien, planten en onderhouden stap voor stap uitgelegd..

Actieprijs: € 9,99
Afrika oog in oog met het onbekende

Dit prachtige boek vormt een spectaculaire reis door Afrika's vijf unieke gebieden: de Kalahari, ..

Actieprijs: € 19,99
Azul - Missie red de haai

7- 9 jaar fictie; thema’s: oceaan, haaien, dierenbescherming, spanning, avontuur Spannend..

Actieprijs: € 5,00
De Vegetarische Ontdekking

In dit boek verzamelt voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij ..

Actieprijs: € 18,99
Exit?

Exit? brengt op unieke wijze 193 met uitsterven bedreigde vogelsoorten in beeld. De cartooneske, ..

Actieprijs: € 25,99