Boek (33)

Ledenprijs: € 1.512,00
SingingFriend Multi FeedR wildgroen wit

Atlas van de Nederlandse zoogdieren

In Nederland komen maar liefst 90 soorten zoogdieren voor. Deze monumentale uitgave bundelt actue..

Actieprijs: € 24,95
Koekoek beeld van een onverwachte gast

Het blijft een fascinerend fenomeen: het koekoeksjong, parasiet in andermans nest. Vier Europese ..

Actieprijs: € 12,50
Vijver, sloot en plas

Het eerste deel van 'Vijver, Sloot en Plas' is een levendige beschrijving van allerlei aspecten v..

Actieprijs: € 14,95
Vogels rond huis, in tuin en park

Vogels rond huis, in tuin en park Gerangschikt per biotoop. 40 soorten per CD, speelduur 60 min..

Actieprijs: € 9,95
A Birdwatching Guide To Eastern Spain

Covers the whole of the coastal strip, from the French frontier down to the southern boundary of ..

Actieprijs: € 6,99
Brunssummerheide

Het Heidenatuurpark met de Brunssummerheide is een prachtig natuurgebied van maar liefst vier dui..

Actieprijs: € 0,99
Dagstappergids Frans-Vlaanderen

Op ontdekking in het land van de Ch'tis. De mooiste GR-wandeling in Noord-Frankrijk: van Bray-Dun..

Dagstappergids Vlaams Brabant

Wie graag wandelt heeft op zijn tocht ongetwijfeld al eens de rood-witte bewegwijzering van de Gr..

Actieprijs: € 3,99
De man op de dijk

Bijna waren we hem kwijt in ons land: de grauwe kiekendief, een van de sierlijkste roofvogels ter..

Actieprijs: € 19,95
De Populier

De populier is een van de meest typerende bomen van het Nederlandse landschap. Wim Huijser, zelf ..

Actieprijs: € 17,95
De reis van de Beagle

Charles Darwins bijna vijf jaar durende reis aan boord van de H.M.S. Beagle, die begon toen hij p..

Actieprijs: € 39,95
De Vegetarische Ontdekking

In dit boek verzamelt voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij i..

Actieprijs: € 18,99
Fietskaart Limburg Noord: kaart 7

Fietskaart van de kaartenmaker Sportoena die Limburg Noord beslaat. Belgische-Nederlandse Gre..

Fietskaart Meanders van de Semois: kaart 20

Fietskaart van de kaartenmaker Sportoena die meanders van de Semois en het woud van Arlier beslaa..

Fietskaart Vallei van de Lesse: kaart 17

Fietskaart van de kaartenmaker Sportoena die de bovenloop van de Ourthe en de vallei van de Lesse..