Alle ouderen naar buiten!

De jeugd moet meer naar buiten, horen we vaak, maar voor ouderen geldt dat net zo goed! Want natuur heeft een positieve invloed op onze gezondheid en kwaliteit van leven. Buiten zijn vermindert stress, pijn, eetproblemen, depressies en slaapproblemen. Het verbetert je humeur, zelfbeeld en tevredenheid. Dit boek bevat handvatten voor ouderen, hun verzorgers en vrijwilligers om samen naar buiten te gaan, in beweging te komen en de natuur te beleven, te ontdekken en herinneringen op te halen. Kortom, ontdek de natuur in je buurt en voel je beter!

Jasper de Ruiter is natuurillustrator, daarnaast ontwikkelt hij allerlei producten ter ondersteuning van van natuureducatie. Marieke Dijksman is hoofdredacteur van Vogels Junior van Vogelbescherming. Samen schreven ze eerder Alle kinderen naar buiten

Auteur Jasper de Ruiter en Marieke Dijksman
Taal Nederlands
Pagina's 160
Publicatiedatum 2018
Uitgever KNNV
Edition Hardcover
U plaatst een review over:Alle ouderen naar buiten!