Crossbill Guide Canary Islands volume 2

Deel 2 van een serie Crossbill Guides over de Canarische eilanden. Deze reisgids leidt je rond op Tenerife en La Gomera, twee zeer diverse Canarische eilanden.

De flora en fauna van deze vulkaaneilanden is uniek en omvat een groot aantal soorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Beschrijft de natuur van de zondoorstoofde lavavelden aan de kust tot de eenzame, sneeuwbedekte vulkaan de Teide, inclusief al het leven dat in deze ecosystemen te vinden is.

• De enige reisgids die flora & fauna beschrijft
  • De mooiste natuurwandelingen en de beste plekken om vogels te kijken
  • Tips voor het vinden van dolfijnen, vlinders, libellen en bloemen, snorkelplekken en geologische sites
  • Volop achtergrondinformatie en praktische tips

Deze natuurgids maakt deel uit van de succesvolle serie Crossbill Guides.

- Engelstalige uitgave -

Uit de pers: 'These guides are the most practical aides to enjoying wildlife in some of the most amazing places in Europe' – Derek Moore in British Birds –

Auteur Dirk Hilbers, Kees Woutersen
Taal Engels