Fiets- en Wandelgids: 5 euro voor leden (eenmalig met kortingscode)

€5,- voor leden (eenmalig met kortingscode)

Bestaande leden van Natuurpunt betalen slechts 5 euro in combinatie met de unieke kortingscode!

Gratis voor nieuwe leden! Nieuwe leden ontvangen deze gids gratis! Word nu lid van Natuurpunt en profiteer direct.

In de Fiets- en Wandelgids vind je 40 kaartjes met de mooiste fiets- en wandeltochten in Vlaanderen en Wallonië. Aangevuld met informatie over de streek, tips om te overnachten en info over andere natuurgebieden in de buurt. Daarnaast vind je leuke ideeën om eropuit te trekken met de kinderen. Wil je fietsen, mountainbiken, paardrijden, schaatsen of varen? Je krijgt voldoende ideeën om de natuur ten volle te beleven. Tenslotte kan je volop meegenieten van het dieren- en plantenleven dankzij de prachtige natuurfoto’s en leuke weetjes.

Auteur Natuurpunt
Taal Nederlands
Pagina's 308
Publicatiedatum 2016