Het bio kookboek

Artikel Nr.
4731842
Op voorraad
€20,00 Ledenprijs €18,00

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen! Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maak je ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingredienten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Met de recepten in dit boek kun je al die biologische producten uitproberen en jezelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en Parmezaan, citroentaartjes met maanzaad... Binnenkort staat ook bij jou thuis 'bio' op het menu!

Meer informatie
ISBN 9789044731842
Auteur Jean-François Mallet
Taal Nederlands
Pagina's 128
Publicatiedatum 2011
Uitgever Deltas Uitgeverij
Edition Hardcover
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het bio kookboek