Praktijkboek Landschapsfotografie

Artikel Nr.
9588077
Op voorraad
€28,90 Ledenprijs €26,01

Met het Praktijkboek landschapsfotografie beogen de auteurs een praktijkgericht handboek te maken met een veelzijdige benadering van landschapsfotografie. Zes verschillende auteurs geven hun visie en putten uit jarenlange praktijkervaring teneinde een compleet overzicht te geven van alle aspecten die een rol spelen bij het maken van goede landschapsfoto's.

Het boek bevat 14 hoofdstukken die ingaan op techniek, apparatuur, voorbereiding, compositie, licht, weer, filtergebruik, samengestelde beelden, HDR, hulpmiddelen en zwart-witfotografie. Twee meer theoretische hoofdstukken over verschillende benaderingen van landschapsfotografie en verschillende typen landschap maken het boek compleet.

Het Praktijkboek landschapsfotografie helpt beginnende fotografen op weg, maar biedt voor de meer gevorderde fotograaf verdieping en inzicht in de complexiteit van het maken van een geslaagde landschapsfoto. Het Praktijkboek landschapsfotografie is het tweede deel in de reeks praktijkboeken van Uitgeverij Birdpix. In 2012 verscheen het Praktijkboek vogelfotografie dat zeer goed werd ontvangen.

Meer informatie
ISBN 9789079588077
Auteur Jaap Schelvis, Bob Luijks
Taal Nederlands
Pagina's 168
Publicatiedatum 2013
Uitgever Birdpix
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Praktijkboek Landschapsfotografie
Bekijk Ook...