Praktijkboek Macrofotografie

Artikel Nr.
9588305
Op voorraad
Special Price €22,99 Prijs €28,90 Ledenprijs €22,99

Macrofotografie is populair en niet voor niets: één stap naar buiten en honderden dankbare onderwerpen vragen erom gefotografeerd te worden. Het Praktijkboek Macrofotografie verwoordt en verbeeldt alle vormen van 'dichtbij-natuurfotografie'. De auteurs bespreken nieuwe en gevestigde technieken en hulpmiddelen om tot optimale resultaten te komen.

Veel aandacht gaat uit naar zes verschillende hoofdonderwerpen voor macrofotografie, waarbij de auteurs ingaan op het 'gedrag' van elke groep en hoe daar op in te spelen als fotograaf.

  1. Dag- en nachtvlinders
  2. Libellen en waterjuffers
  3. Reptielen en Amfibieën
  4. Flora en mossen
  5. Paddenstoelen en schimmels
  6. Overige insecten

Een aantal hoofdstukken wordt besteed aan creatieve macrofotografie, ethiek rondom macrofotografie en het boek besluit met een macrofoto-kalender: wanneer kun je welk onderwerp fotograferen. Uiteraard is het boek rijk geïllustreerd met inspirerende foto's en verhelderende afbeeldingen.

Het Praktijkboek macrofotografie helpt beginnende fotografen op weg, maar biedt de meer gevorderde fotograaf verdieping en inzicht in macrofotografie en achtergrond informatie over de meeste gefotografeerde onderwerpen.

De meewerkende auteurs zijn allen gerenommeerde macrofotografen: Joris van Alphen, Leon Baas, Arjen Drost, Paul van Hoof, Ron Poot en Jaap Schelvis. Dit boek is de derde uitgave in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

Meer informatie
ISBN 9789079588305
Auteur Jaap Schelvis & Paul van Hoof
Taal Nederlands
Pagina's 192
Publicatiedatum 2013
Uitgever Birdpix
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Praktijkboek Macrofotografie