Praktijkboek vogelfotografie - BIRDPIX 8

Artikel Nr.
9588053
Niet op voorraad
€28,90 Ledenprijs €26,01

Alles over voorbereiding, techniek en dichtbij komen. Na zeven edities met de allerbeste foto's, durfde BIRDPIX het aan om een boek te maken dat ingaat op hoe deze foto's tot stand komen en hoe je zelf aansprekende vogelfoto's kunt maken. Het praktijkboek vogelfotografie is een standaardwerk voor iedereen die zich interesseert of verder wil verdiepen in vogelfotografie en beschrijft alle aspecten van vogelfotografie, afgewisseld met spectaculaire en bijzondere foto's van vogels. Aan het boek werken 12 gerenommeerde vogelfotografen mee die bereid zijn om al hun ervaring te delen.

Het boek bevat 15 hoofdstukken die o.a. ingaan op de voorbereiding, kennis van vogelgedrag, werken vanuit schuilhutten, het bouwen van een vaste schuilhut en drijfhut, allerlei benaderingsmethoden van vogels, benodigde apparatuur, handige accessoires, vereiste techniek en vogels fotograferen op reis. De nodige aandacht gaat ook uit naar beeldopbouw en het maken van sfeer- en artistieke vogelfoto's. Één hoofdstuk wordt gewijd aan highspeed fotografie. In het laatste hoofdstuk worden hotspots voor vogelfotografie in Nederland beschreven.

Kortom: het Praktijkboek vogelfotografie beantwoordt de meeste vragen van zowel beginnende als meer gevorderde natuurfotograaf.

Meer informatie
ISBN 9789079588053
Auteur Daan Schoonhoven
Taal Nederlands
Pagina's 168
Publicatiedatum 2012
Uitgever Birdpix
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Praktijkboek vogelfotografie - BIRDPIX 8
Bekijk Ook...