Roofvogels van Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten

Gewoon een buizerd, of stiekem toch een wespendief ? Vliegende roofvogels zijn vaak erg lastig te determineren, zelfs voor ervaren vogelaars. Gelukkig verschijnt nu dit handboek voor het determineren van vliegbeelden – de ultieme vlucht-identificatiegids voor alle 60 soorten roofvogels die algemeen voorkomen in Europa, Noord-Afrika en Midden- tot Centraal-Azië. De fotogids toont ieder verenkleed en elke leeftijd tot in detail, waarbij elke soort is voorzien van meerdere foto’s met onderscheidende kenmerken. Deze unieke fotoseries, veelal nog niet eerder zo gepubliceerd, maken dit boek tot een standaardwerk voor roofvogelidentificatie. Een ware aanwinst voor alle vogelliefhebbers.

• Alle roofvogels van Europa, Noord Afrika en het Midden-Oosten
  • 60 soorten, 1100 unieke foto’s
  • Gedetailleerde beschrijvingen van alle verenkleden

Wil je meer weten over de inhoud van dit boek? Lees dan de uitvoerige boekbespreking op: www.natuurpunt.be/boekbesprekingen