Veldgids van het platteland

Artikel Nr.
7400361
Op voorraad
€20,00 Ledenprijs €18,00

Ontdek het bijzondere Nederlandse platteland! Wat zijn dat voor gele bloemen op die akker? Welk koeienras graast daar in de wei? Wat doet de boer met die landbouwmachine? Wanneer wordt eigenlijk het graan of de maïs geoogst? Het lijkt allemaal zo gewoon, maar het Nederlandse platteland kent zo'n grote diversiteit dat veel vragen voor bezoekers vaak onbeantwoord blijven.

Veldgids voor het platteland geeft een praktisch antwoord op dit soort vragen. Compleet met kleurrijke foto's en andere belangrijke activiteiten van de boer. De Veldgids voor het platteland is een onmisbaar naslagwerkje op al jouw fiets-, wandel- en autotochten door het Nederlandse platteland.

Wist je overigens dat 10% van de Nederlandse grond bestaat uit bos/natuur, 20% uit bebouwing en 70% uit landbouwgrond? Voor de natuurliefhebber zijn talloze naslagwerken beschikbaar, zoals vogelgidsen, paddenstoelengidsen, platengidsen, etc. Ook de liefhebber van stedentrips heeft een ruime keuze uit stadsgidsen. Maar voor liefhebbers van het Nederlandse platteland? Voor hen is er deze unieke Veldgids voor het platteland!

Meer informatie
ISBN 9789087400361
Auteur Jan Nijman
Taal Nederlands
Pagina's 207
Publicatiedatum 2009
Uitgever Roodbont
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Veldgids van het platteland
Bekijk Ook...