Bijenweelde wit
Bijenweelde geel
Bijenweelde abrikoos

Boekenlegger zomervogels

Een mooie boekenlegger met zomervogels. ..

Boekensteunen Uil

Kleed uw huis aan met deze schitterende, houten boekensteunen in de vorm van een uil. Deze creati..

Brillendoos Bij

Brillen bewaart u gemakkelijk en veilig in deze brillendoos. Het opvallende ontwerp van bijen en ..

Dopper mintgroen

De Dopper is een waterfles met een missie. Bij Dopper hebben ze één droom: schoon water; in..

Dopper roze

De Dopper is een waterfles met een missie. Bij Dopper hebben ze één droom: schoon water; in elke ..

Dopper zeegroen

Flying Puffins Spot & Jot Notebook

Ideal for shopping lists, reminders or even jotting down which birds you've spotted in your garde..

Houten pen Zilverreiger

Deze houten pennen worden met zorg handmatig gemaakt. Elke pen is daarom uniek. Voor deze pennen ..

Actieprijs: € 0,99
Koelkastmagneet vogels

Leuke koelkastmagneet met diverse vogels erop. Levensecht geschilderd door Elwin van der Kolk. ..

L-map Duif

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met een turkse tortel ..

L-map Kluut

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met een kluut met bote..

L-map Vogels

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met mooie vogels, welk..

Magneet button uil

Deze magneet is voorzien van een mooie uil. Altijd handig voor gebruik op een magneetbord. Doorsn..

Magneet button vlinder

Deze magneet is voorzien van een mooie vlinder. Altijd handig voor gebruik op een magneetbord. Do..

Memomagneet Koolmees

Deze houten memomagneten worden met zorg handmatig gemaakt. Elke memomagneet is daarom uniek. Voo..

Actieprijs: € 0,49