Het bonte bos
De Tuin: mijn schuifboekje
Groene voeten

Adresboek Vlinders

Dit adresboekje is voorzien van prachtige tekeningen van vlinders en het bevat een alfabet regist..

Boekenlegger zomervogels

Een mooie boekenlegger met zomervogels. ..

Boekensteunen Uil

Beschikbaar vanaf eind april Kleed uw huis aan met deze schitterende, houten boekensteunen in..

Insteekmapje Vlinders

Dit handige insteekmapje is voorzien van mooie getekende vlinders. Ideaal om A4-formaat papieren ..

Koelkastmagneet vogels

Leuke koelkastmagneet met diverse vogels erop. Levensecht geschilderd door Elwin van der Kolk. ..

L-map Duif

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met een turkse tortel ..

L-map Kluut

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met een kluut met bote..

L-map Vogels

Papieren houdt u handig bij elkaar met een l-mapje. Dit l-mapje is bedrukt met mooie vogels, welk..

Magneet button uil

Deze magneet is voorzien van een mooie uil. Altijd handig voor gebruik op een magneetbord. Doorsn..

Magneet button vlinder

Deze magneet is voorzien van een mooie vlinder. Altijd handig voor gebruik op een magneetbord. Do..

Memomagnetenset 'vogels' 5 stuks

Vijf mooie vogelmagneten voor op de koelkast of memobord. Handgemaakt van polystone. De set besta..

Notitieblokje Vogels

Prachtig notitieblokje met op elk velletje een aantal mooie vogels. Pagina’s hebben, ondanks de m..

Notitieboek Vlinders

Dit handige notitieboek is een echte aanwinst voor elke natuurliefhebber. Kleurrijk voorzien van ..

Notitieboekje Vogels

Luxe notitieboekje voorzien van een softe omslag en een elastieken band. De omslag is voorzien va..

Schrift 'vogels' A5

Dit luxe schrift heeft gelinieerd papier. De omslag is voorzien van een prachtige collage van vee..