Bijenweelde wit
Bijenweelde geel
Bijenweelde abrikoos

Dienblad Kustvogels

Dit serveerblad biedt u de mogelijkheid om lekker hapjes op een leuke manier te presenteren. Het ..

Dienblad Papegaaiduiker - Roy Kirkham

Dit luxe kunststof dienblad is voorzien van prachtige illustraties van de papegaaiduiker. Het lic..

Dienblad Vlinders

Dit luxe kunststof dienblad is voorzien van prachtige illustraties van vlinders. Het lichte gewic..

Dopper mintgroen

De Dopper is een waterfles met een missie. Bij Dopper hebben ze één droom: schoon water; in..

Dopper Natuurpunt

Dopper is een unieke waterfles, die duurzaam en milieuvriendelijk is ontwikkeld en geproduceerd. ..

Dopper roze

De Dopper is een waterfles met een missie. Bij Dopper hebben ze één droom: schoon water; in elke ..

Dopper zeegroen

Gageleer geschenkverpakking 33cl

Gageleer is een goudkleurig bier dat in het Gageleer-glas een mooie witte schuimkop vormt. Het wo..

IJsblokjesvorm dieren

Vrolijk drankjes op met ijsblokjes in de vorm van dieren met deze siliconen vorm. Ook te gebruike..

Keukenschort met vlinders

Deze mooie katoenen keukenschort van Roy Kirkham is voorzien van tekeningen van populaire vlinder..

Keukenschort Papegaaiduiker - Roy Kirkham

Prachtig katoenen keukenschort met mooie papegaaiduiker tekeningen erop, van de populaire Engelse..

Keukenschort Pimpelmees

Deze mooie katoenen keukenschort is voorzien van tekeningen van de pimpelmees. Zowel banden bij d..

Keukenschort Tuinvogels

Deze mooie katoenen keukenschort van Roy Kirkham is voorzien van tekeningen van de meest voorkome..

Klean Kanteen Classic Loop Cap drinkfles brushed roestvrij staal 0,5 liter

De Classic is de vaandeldrager van de Klean Kanteen lijn. Het is het bewijs van de kracht van een..

Klean Kanteen Classic Loop Cap drinkfles brushed roestvrij staal 0,8 liter