Het bonte bos
De Tuin: mijn schuifboekje
Groene voeten

Gageleer geschenkverpakking 75cl

Gageleer is een goudkleurig bier dat in het Gageleer-glas een mooie witte schuimkop vormt. Het wo..

Dienblad Vlinders

Dit luxe kunststof dienblad is voorzien van prachtige illustraties van vlinders. Het lichte gewic..

Dopper Natuurpunt

Dopper is een unieke waterfles, die duurzaam en milieuvriendelijk is ontwikkeld en geproduceerd. ..

Gageleer geschenkverpakking 33cl

IJsblokjesvorm dieren

Vrolijk drankjes op met ijsblokjes in de vorm van dieren met deze siliconen vorm. Ook te gebruike..

Keukenschort met vlinders

Deze mooie katoenen keukenschort van Roy Kirkham is voorzien van tekeningen van populaire vlinder..

Keukenschort Pimpelmees

Deze mooie katoenen keukenschort is voorzien van tekeningen van de pimpelmees. Zowel banden bij d..

Keukenschort Tuinvogels

Deze mooie katoenen keukenschort van Roy Kirkham is voorzien van tekeningen van de meest voorkome..

Klean Kanteen Classic Loop Cap drinkfles brushed roestvrij staal 0,5 liter

De Classic is de vaandeldrager van de Klean Kanteen lijn. Het is het bewijs van de kracht van een..

Klean Kanteen Classic Loop Cap drinkfles brushed roestvrij staal 0,8 liter

Klean Kanteen Classic Sport Cap drinkfles blauw 0,5 liter

Ovenwant vlinder

Prachtige, 100% katoenen ovenwant met mooie vlinder tekeningen erop van de populaire, Engelse pro..

Theedoek Pimpelmees

Prachtige, katoenen theedoek voorzien van tekeningen van de pimpelmees. Afmetingen: 70 x 50 cm. G..