Mok Scholekster op paal
Yara Babyslof schapenwol maat 19
Yara Babyslof schapenwol maat 18

Sleutelhanger boerenzwaluw

Deze unieke sleutelhanger is speciaal ontwikkeld door Vogelbescherming en is van bijzonder mooie ..

Sleutelhanger grote stern

Sleutelhanger grutto

Sleutelhanger hout egel

De sleutelhanger Egel is gemaakt van hout. Een mooi geschenk om te geven maar ook om te ontvangen..

Sleutelhanger hout uil

De sleutelhanger Uil is gemaakt van hout. Een mooi geschenk om te geven maar ook om te ontvangen...

Sleutelhanger huismus

Sleutelhanger ijsvogel