Mok Scholekster op paal
Dienblad Kustvogels
Yara Babyslof schapenwol maat 19
Yara Babyslof schapenwol maat 18

Natuurpunt biedt een unieke serie mokken met natuurtekeningen, gemaakt van verschillende materialen. Voor de grote mokken is gekozen voor keramiek, de kleinere zijn van porselein. Allemaal zijn ze voorzien van een mooie vogeltekening en een afbeelding van de bijbehorende eieren in de stijl van Marjolein Bastin. Alle mokken van Natuurpunt zijn vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de magnetron.

Bewaarblik natuur

In dit mooie en handige bewaarblik met vogelmotief kunt u gemakkelijk dingen bewaren. Afmeting 10..

Dienblad Kustvogels

Dit serveerblad biedt u de mogelijkheid om lekker hapjes op een leuke manier te presenteren. Het ..