De mooiste trektochten uit het dierenrijk

Artikel Nr.
8311200
Op voorraad
Special Price €39,59 Prijs €49,50 Ledenprijs €39,59

Dit prachtige fotoboek volgt gnoe- en zebrakuddes op weg naar nieuwe weidegronden in de Serengeti, kruipt op Christmas Island rond met duizenden rode landkrabben op zoek naar paringspartners, zwemt met zalm en walvissen door zoete en zoute wateren om oude paar- en nieuwe leefgebieden te vinden, en volgt zwermen vogels en insecten tijdens hun zoektocht naar voedsel.

De mooiste trektochten uit het dierenrijk is geïllustreerd met adembenemende dierenopnamen en natuurfoto's en met talrijke kaarten. Diverse thema's komen aan bod: van de basisvormen van trekgedrag tot de routekeuze en de invloed van de mens op het migratiegedrag van verschillende soorten. Dit is hét complete boekwerk dat een prachtige aanvulling zal vormen op de collectie van iedere dierenliefhebber.

  • Spectaculair geïllustreerd met meer dan 200 fascinerende dieren- en natuurfoto's
  • Voorzien van talrijke, verhelderende kaarten
  • Alles over trekgedrag, gevaren en obstakels, de menselijke invloed en nog veel meer

Jutta Gay en Inga Menkhoff, geboren in 1971 en 1972, werken al sinds hun gezamenlijke studie Germanistiek en Geschiedenis samen als freelance schrijvers in Keulen. Voor hun werk maakten ze reizen door Duitsland en Centraal-Europa, met als resultaat boeken waarin ze zelfs de meest complexe informatie begrijpelijk maken. Hun 'The Big Book of Bees' (2012) was in Duitsland een groot succes.

Meer informatie
ISBN 9789048311200
Auteur Jutta Gay & Ingma Menkhoff
Taal Nederlands
Pagina's 354
Publicatiedatum 2015
Uitgever Veltman
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:De mooiste trektochten uit het dierenrijk