Duizendblad 'Terracotta' - 8 pack

Artikel Nr.
802278
€22,99 Ledenprijs €20,69

Mooie kleurenpracht zowel in de tuin als in de vaas. De bloemen trekken gegarandeerd bijen en vlinders aan.

In de maanden juni en juli bloeit de plant met oranjegele (terracotta-kleurige) schermvormige bloemen die gegarandeerd honingbijen, wilde bijen en vlinders aantrekken in je tuin. Later verkleurt hij vaak naar een warme gele kleur. Hij houdt van een zonnige standplaats en een waterdoorlatende bodem. De bloem is goed te drogen en ook geschikt als snijbloem. Wil je de plant op meer plaatsen in je tuin, scheur hem dan in de lente of herfst.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Achillea millefolium ‘Terracotta’
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 40-60 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Geel, Oranje
Positie in tuin Voor, Midden
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Mei, Jun.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Ongeschikt voor Honden, Katten, Paarden
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Duizendblad 'Terracotta' 8 keer Duizendblad 'Terracotta'