De wilde stad
Sneeuwuil op standaard
Oehoe op standaard
Kerkuil op standaard

Ieder jaar sneuvelen duizenden egels in het verkeer. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de egel zich thuis voelt in onze tuinen. Zorg dat egels van tuin naar tuin kunnen lopen en niet over de wegen hoeven. Met een egelwoonhuis en egelvoer zorgt u dat ze zich thuisvoelen in uw tuin.

Op de Natuurpunt website vindt u meer informatie over de egel.

Natuurpunt bio-paté voor egels

Wat eet een egel? Dat vragen veel mensen zich af. De spijsvertering van egels is ingericht op de ..

Bordje egelwegel

Om Egels vlot van tuin naar tuin te laten lopen, kan je een opening in of onder je omheinig of af..