Fraaie Vrouwenmantel - 8 pack

Artikel Nr.
802668
€19,99 Ledenprijs €17,99
  • Koop 2+ voor € 10,00 en bespaar 50%
Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Van deze kruidachtige plant geniet je de hele zomer. De mooie fel geel-groene bloemen worden regelmatig door bijen bezocht en de groene bladeren worden veel in boeketten gebruikt. Een ideale plant om aan de rand van een border of in een pot op het terras te plaatsen. Op een zonnige plaats bloeit hij uitbundig. Indien hij wat meer in de schaduw wordt geplaatst zal de bloei ingetogener zijn.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Alchemilla Mollis
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 20-50 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Geel
Positie in tuin Voor
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Mei, Jun., Jul., Aug., Sep.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug., Sep.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Fraaie Vrouwenmantel 8 keer Fraaie Vrouwenmantel
Bekijk Ook...