Gojibes

• Koop 2 voor € 7,99 en bespaar 20%

Ledenprijs

• Koop 2 voor € 7,99 en bespaar 20%

De bessen van de Gojibes zijn erg gezond (vitamines, mineralen, anti-oxidanten) en hebben een goede smaak. De bloem is paars. Daarna verschijnen de oranjerode bessen. Eet deze niet als ze nog groen zijn. De vruchten zijn laat in het seizoen rijp, medio oktober. Deze plant kan ook prima tegen droogte.

De plant is winterhard, maar kan de eerste jaren wel nog bescherming gebruiken.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Latijnse naam Lycium Barbarum
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 200 cm