Haagbeuk - 8 pack

Artikel Nr.
803018
Special Price €11,99 Prijs €22,99 Ledenprijs €11,99
  • Koop 2+ voor € 10,99 en bespaar 8%

De Haagbeuk is te gebruiken voor hagen van circa 80 tot 300 centimeter hoog. Het blad loopt medio april uit en is daarmee iets vroeger dan van de beuk. In de winter blijven er een aantal verdorde blaadjes aanhangen. Deze vallen af wanneer de haag opnieuw uitloopt. Hij kan beter tegen een vochtige standplaats dan de beukenhaag.

Plant ongeveer 5 stuks per strekkende meter en voor een meer robuustere haag is het plaatsen van twee à drie rijen aan te bevelen in het zogenaamde driehoeksverband. Om doorloop en scheefgroei te verhinderen worden palen en draad gebruikt om de afzonderlijke planten aan te binden. Wij leveren deze planten in een pot hierdoor kun je ze het hele jaar door planten.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Carpinus Betulus
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 25 m
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Groen
Positie in tuin Voor, Achter
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Sep., Okt.
Bloeimaanden Apr., Mei
Standplaats Halfschaduw, Zon
Dier Insecten, Vogel
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Haagbeuk - 8 pack

De bundel bevat:

  • Haagbeuk 8 keer Haagbeuk