Handboek Natuurfotografie Nederland en België

Artikel Nr.
9566040
Op voorraad
€24,95 Ledenprijs €22,45

Wanneer is het de tijd om herten te fotograferen, waar moet je zijn om de in Nederland zeldzame ijsvogel vast te leggen en hoe ‘pak’ je hem op het juiste moment? Edwin Giesbers legt het allemaal uit in het Handboek Natuurfotografie.

De mogelijkheden om de Nederlandse natuur te fotograferen zijn ongekend. Het hele jaar door zijn er overal in het land perfecte onderwerpen voor je camera vinden. Maar hoe ga je met het schaarse licht in de winter om? Hoe maak je een silhouet bij een zomerse zonsondergang? En waar moet je zijn om vlinders of vossen vast te leggen?

Edwin Giesbers is professioneel fotograaf en legt in deze praktische gids uit hoe dat moet. Per maand laat hij een mooie plek in de Nederlandse of Belgische natuur zien en geeft hij handige fotografietips. Giesbers richt zich op cameratechnieken, accessoires, voorbereiding, belichting en compositie, maar legt ook uit hoe belangrijk het is het onderwerp ook echt te zíen en hoe je de foto net even mooier kunt maken. Een voortreffelijk handboek en zeer de moeite waard voor iedereen die zich met natuurfotografie bezighoudt.

Meer informatie
ISBN 9789059566040
Auteur Edwin Giesbers
Taal Nederlands
Pagina's 256
Publicatiedatum 2015
Uitgever National Geographic
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Handboek Natuurfotografie Nederland en België