Hazelaar

Artikel Nr.
802190120
Niet op voorraad
€7,99 Ledenprijs €7,19

Deze struik bloeit als hij nog geen bladeren heeft. De bestuiving vindt via de wind plaats. Hij krijgt grote groene bladeren en geeft heerlijke hazelnoten. De eekhoorn is de meest bekende hazelnoot snoeper, maar ook bosmuizen, Vlaamse gaaien, boomklevers en de grote bonte spechten zijn liefhebbers. De plant staat ideaal in een gemengde sierheester border of alleenstaand in een grote tuin.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Meer informatie
Latijnse naam Corylus Avellana
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 25-35 m
Pot formaat 2 liter (Ø 17cm)
Verpakkingseenheid 1
Plantkleur Groen
Plantmaanden Sep., Okt., Nov.
Bloeimaanden Maa., Apr.
Plukmaanden Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen