Het Warmste Bos schijfje
Artikel Nr.: 05155
Prijs:€ 4,00

Aantal:  Kopen
Verlanglijst     

De Warmste Week van Music for Life klinkt u wellicht bekend in de oren. Sinds 2013 zorgt Studio Brussel ervoor dat de laatste week voor Kerstmis de Warmste Week van het jaar is! Onder het motto “Iedereen zorgt voor iedereen”, wordt er in heel Vlaanderen op grote schaal geld ingezameld voor massa’s goede doelen. STIHL is dit jaar hoofdsponsor van The Flame, de benefietconcerten die tijdens deze week plaatsvinden.

STIHL kiest ervoor om samen met Natuurpunt te werken aan meer natuur en een verantwoord bosbeheer. Zodat er zuurstof is voor iedereen. Daarom zamelen we geld in voor het aanplanten van “Het Warmste Bos”. Dat planten we aan in het Ganzeveld te Aalter.

Daarvoor verkopen we de Warmste Bos schijfjes. Per verkocht schijfje kunnen we 1 m² bos aankopen. Ze zijn leuk om in de kerstboom te hangen, als onderlegger en nadien uw eigen boom in het Warmste Bos mee te personaliseren. Het hout komt via Natuurpunt uit ecologisch beheerde bossen. Koop je een schijfje dan kan je nadien je eigen boom komen planten in het Warmste bos.

Meer info vind je hier.