HOT&TOT Houten horloge Tigano

Artikel Nr.
54051
Op voorraad
€99,99 Ledenprijs €89,99
Apple Pay

De Tigano is met recht de echte eyecatcher. Het is gemaakt van zebranohout. De wijzerplaat van de Tigano is gemaakt van een exclusieve steensoort: Tijgeroog. In de spirituele wereld wordt tijgeroog beschouwd als beschermend en aardend en dat deze harmonie en balans in het leven brengt. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan en zou zelfs de duivel afwenden.

De Tigano is van het merk Hot&Tot. Zij staan voor de filosofie wie iets wegneemt van de natuur, moet ook iets teruggeven. Daarom planten zij voor ieder verkocht horloge een boom. Dit doet Hot&Tot in samenwerking met stichting One Tree Planted.

Het horloge is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde horloge tooltje! Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie. Verkrijgbaar in meerdere modellen.

Specificaties
Kleur wijzerplaat: Bruin/goud
Materiaal wijzerplaat: Tijgeroog
Materiaal kast: Zebranohout
Kast diameter: 40 mm
Kast dikte: 11 mm
Kleur band: Beige
Materiaal band: Zebranohout
Breedte band: 18-19 mm
Kleur details: Goud
Weergave: Analoog
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Super Miyota Quartz
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Onderhoud
Het zebranohout van dit horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat het horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate het horloge vaker wordt gedragen. Om het hout mooi te houden raden wij aan het horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.

Meer informatie
Materiaal Hout
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...