Merk
Kite Optics (1)

Boek (1)

De tuin
Buzzy® Organic Wildbloemen mengsel  (BIO)
Buzzy® Organic Spinazie Securo  (BIO)
Buzzy® Organic Uien White Lisbon  (BIO)
Buzzy® Organic Kerstomaten Cerise  (BIO)

Natuurpunt brengt het enthousiasme voor natuur graag over aan kinderen. Daarom bieden we een breed scala aan producten waar kinderen de natuur mee ontdekken. Van coole loepjes en lenzen om mee te nemen op ontdekkingstocht, tot leuke knuffels om mee te spelen. Laat kinderen de natuur beleven.

Bouwpakket eekhoornvoederhuis Sanjo

Samen knutselen is leerzaam en stimuleert de creativiteit. Met het bouwpakket eekhoornvoederhuisj..

Bouwpakket nestkast Nala 28 mm

Kinderen vinden knutselen erg leuk om te doen. Het stimuleert de creativiteit en is bovendien lee..