Het bonte bos
Diertjes: mijn schuifboekje
De Tuin: mijn schuifboekje
Groene voeten

Met de prachtige, pluche knuffels van Natuurpunt stimuleer je creatief vermaak en verbeeldingsvermogen. De leuke handpoppen zorgen voor urenlang speelplezier. De pluche dieren met uniek vogelgeluid zijn mooi om te zien en te horen.

Pluche Eekhoorn

Deze pluche knuffeleekhoorn is superzacht en aaibaar. Een ideaal cadeau voor ieder kind. Het knuf..

Pluche Egel

Deze pluche knuffelegel is superzacht en aaibaar. Een ideaal cadeau voor ieder kind. Het knuffele..