Bijenweelde wit
Bijenweelde rood
Bijenweelde geel
Bijenweelde abrikoos

Met de prachtige, pluche knuffels van Natuurpunt stimuleer je creatief vermaak en verbeeldingsvermogen. De leuke handpoppen zorgen voor urenlang speelplezier. De pluche dieren met uniek vogelgeluid zijn mooi om te zien en te horen.

Pluche Egel

Deze pluche knuffelegel is superzacht en aaibaar. Een ideaal cadeau voor ieder kind. Het knuffele..

Pluche Uil

Deze pluche knuffeluil is superzacht en aaibaar. Een ideaal cadeau voor ieder kind. Het knuffelui..