Het dwarse vogelboek
Minigids Eetbare bloemen
Welke boom is dat? Nieuwe versie
Veldgids Europese zoogdieren

Met de boekjes en puzzels komen kinderen al spelend van alles over de natuur te weten. Het maakt ze natuurbewust. Daarnaast hebben we ook andere leuke producten om binnen te spelen, natuurlijk in het thema natuur.

Dier & Sporen - kaartspel

Dier & Sporen is een leuk kaartspel voor het hele gezin waarbij je pootafdrukken van dieren l..

Ella de egel houten trekdier

Leren lopen wordt een stuk leuker met behulp van Ella de egel. Dit houten trekdiertje loopt gezel..