Kattenkruid - 8 pack

Artikel Nr.
801638
€19,99 Ledenprijs €17,99
  • Koop 2+ voor € 15,99 en bespaar 20%

Dit is een prachtige borderplant in combinatie met bijvoorbeeld Salvia's en Echinacea. De hoogte bedraagt 30-50 cm en vraagt een behoorlijk zonnige standplaats. De mooie paarse bloemen van het kattenkruid geuren heerlijk. Insecten zijn veelvuldig te vinden op deze schitterende plant.

Kattenkruid bloeit van juni tot de herfst met violetblauwe bloemen. De kroonbuis is even lang als de kelk. De bloemen zitten in schijnkransen. Snoei de plant na de bloei terug, zo houd je hem compact. Lift de grote kluiten in het voorjaar en hak ze eventueel in stukken. Zo kun je hem weer op andere plaatsen in je tuin uitplanten.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Nepeta x faassenii
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 45 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Paars
Positie in tuin Voor
Grondsoort Losse grond, Zanderige grond
Plantmaanden Mei, Jun.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Kattenkruid 8 keer Kattenkruid
Bekijk Ook...