Kattenkruid

Artikel Nr.
80305
Op voorraad
€4,99 Ledenprijs €4,49
Apple Pay

Dit is een prachtige borderplant in combinatie met bijvoorbeeld Salvia's en Echinacea. De hoogte bedraagt 30-50 cm en vraagt een behoorlijk zonnige standplaats. De mooie paarse bloemen van het kattenkruid geuren heerlijk. Insecten zijn veelvuldig te vinden op deze schitterende plant.

Kattenkruid bloeit van juni tot de herfst met violetblauwe bloemen. De kroonbuis is even lang als de kelk. De bloemen zitten in schijnkransen. Snoei de plant na de bloei terug, zo houd je hem compact. Lift de grote kluiten in het voorjaar en hak ze eventueel in stukken. Zo kun je hem weer op andere plaatsen in je tuin uitplanten.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Meer informatie
Latijnse naam Nepeta xfaassenii
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 45 cm
Pot formaat P14 (Ø 14cm)
Verpakkingseenheid 1
Planten per m2 7
Plantkleur Paars
Plantmaanden Mei, Jun.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen