Kite Ibis ED 12x50

Artikel Nr.
95788
Op voorraad
€1.110,00 Ledenprijs €999,00

Momenteel hebben wij helaas geen voorraad van deze verrekijker. Wij verwachten in week 50 nieuwe voorraad te ontvangen. Bestel nu alvast je kijker, maar houd rekening met een langere levertijd.

De Ibis ED is niet zomaar een upgrade van het vorig Ibis model. Naast het optisch systeem, werd ook de gehele constructie opnieuw uitgewerkt. Meest opvallend is dat de nieuwe Ibis ED voorzien is van een open brug, die bijdraagt tot het gebruikscomfort. De rubber bekleding werd zoals steeds ontworpen om optimaal van grip te voorzien. Ook nieuw zijn de twist-up oogschelpen die de gebruiker nu zelf gemakkelijk kan reinigen, of zelf gemakkelijk kan vervangen door nieuwe oogschelpen die Kite steeds gratis ter beschikking stelt voor zijn klanten.

Maar primerend zijn de optische wijzigingen die aangebracht werden. Het nieuw ontwikkeld optisch systeem toont duidelijke verbeteringen in randscherpte, dieptescherpte, kleurweergave en helderheid. Resultaten die mede te danken zijn aan de toevoeging van ED lenzen. Kortom… De Ibis was al een geweldige kijker, maar gaat er nu nóg op vooruit.

Meer informatie
Objectiefdiameter 50 mm
Vergroting 12x
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kite Ibis ED 12x50
Bekijk Ook...