Liguster - Ligustrum Vulgare Atrovirens 80/100 cm

De liguster of Ligustrum vulgare is een inheemse heester die vooral vaak te zien is in kalkhoudende gebieden en duinen. Deze snelle groeier is perfect om snel een heg mee te maken die je extra privacy geeft en tevens de dieren in je tuin helpt. Er groeien namelijk zwarte besjes aan deze haagplant. Voor mensen zijn deze giftig, maar vogels zoals lijsters en merels zijn er dol op! Van nature is de liguster geen wintergroene plant, maar tijdens een milde winter is de kans groot dat hij toch zijn bladeren behoudt. De witte bloemen van de liguster zijn zeer in trek bij insecten zoals microvlinders.

• Minimale afname: 4 stuks (1 meter heg)
  • Prijs per stuk: €9,99 - Natuurpunt leden: €8,99
  • Prijs per meter: €39,96 - Natuurpunt leden: €35,96
  • De heggen worden dagelijks per pallet verstuurd
  • Voordat de leverancier de heggen komt leveren zal er contact met je opgenomen worden

Over de levering van de heggen:

• Heggen worden geleverd in een houten pallet met krat. Dit is de veiligste manier om de heggen te versturen zodat we zeker weten dat ze goed worden geleverd.
  • De pallet wordt niet mee retour genomen door de bezorger.
  • De levering is tot aan de deur, planten worden niet uitgepakt door de bezorger.
  • Verzendkosten voor 1 t/m 20 heggen bedragen €49,-
  • Verzendkosten voor 21 t/m 40 heggen bedragen €79,-
  • Verzendkosten voor meer dan 40 heggen zijn gratis
Latijnse naam Ligustrum Vulgare Atrovirens
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 5 meter
Planten per m2 4
Plantkleur Groen
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Jan., Feb., Mar., Apr., Mei, Jun., Jul., Aug., Sep., Okt., Nov., Dec.
Bloeimaanden Jun., Jul.
Standplaats Schaduw, Halfschaduw, Zon